KMO

Wij optimaliseren uw ‘car policy’

Tijdens een persoonlijke voorstelling van ons bedrijf leggen wij u alles uit over bedrijfswagens, kostenbesparing en fleet management. Dan gaan we niet over één nacht ijs. Eerst en vooral luisteren we. Wij leren uw situatie, uw doelstellingen en uw uitdagingen kennen. Op basis daarvan stellen wij samen met u een ‘car policy’ op die perfect aansluit bij uw filosofie en budget. Dit is het canvas voor de juiste autoleasing oplossingen.

Wij helpen u vlotter te kiezen

Wilt u snel de weg vinden naar de juiste leasingwagen? Wilt u elke medewerker passend belonen met de bedrijfsauto die hij/zij verdient? Om de keuze voor u en uw medewerkers te vergemakkelijken, in functie van uw ‘car policy’, heeft Leasense drie categorieën van bedrijfswagens met een specifieke focus: kostenbesparing (Safe), flexibiliteit (Flex) of convenience (Drive). Natuurlijk kunt u ook combineren. Het ‘Green’ label vertelt meteen dat het over een milieuvriendelijke wagen gaat die minder verbruikt, fiscaal voordeliger is en ook een lager VAA (Voordeel Alle Aard) heeft.

Wij verlagen uw TCO kosten

Bent u geneigd om enkel op basis van tarieven een leasing expert kiezen? Dan willen we u even waarschuwen: dit is risky business. Om uw fleetkost effectief naar beneden te halen, hanteren wij het TCO (Total Cost of Ownership) model. Wij brengen álle kostenfactoren in kaart en zorgen ervoor dat u aan het eind van de rit, bottomline, minder betaalt dan nu. Hoe laag zal uw TCO lease auto zijn? Maak een afspraak en onze accountmanagers rekenen het voor u zwart op wit uit.