sliderImg
sliderImg

ONTDEK ONZE FORMULES


SAVE

Uitzonderlijke kortingen!
Nieuwe & directiewagens

Als u aan kostenoptimalisatie voor uw bedrijfswagens denkt, kies dan uit de categorie 'SAVE': nieuwe stockwagens en bijna-nieuwe (max 1 jaar oud of 35,000 km), uit voorraad leverbaar.

JAGUAR XF

2.0 D E-performance 163 pk Prestige Aut.

DRIVE

Nieuwe wagens
door u samengesteld

Samen met de bestuurder gaat Leasense op zoek naar de beste uitrusting. Special packs, attractieve kortingen, opties en keuzemogelijkheden, wij volgen het aanbod op de voet.
No car found

GREEN

Milieu- en
budgetvriendelijk

Kleurt uw bedrijfsfilosofie groen? Kijk dan uit naar bedrijfswagens met het 'Green'-label. Naast afname van de fiscale druk neemt ook het verbruik en het Voordeel Alle Aard (VAA) af.

NISSAN LEAF

TEKNA 30KW + GPS + ALU + BLUETOOTH

FLEX

Op zoek naar een soepele
oplossing op korte termijn?

Op zoek naar een volwaardige, soepele oplossing in autoleasing? 'Flex' is een uniek product op de markt, helemaal op maat van ondernemers en startende bedrijven.
No car found

Over Leasense

De economie evolueert. De fiscaliteit verandert, Andere tijden vragen om andere oplossingen, ook in de leasing wereld.Kosten besparen blijft een must! Daarom moeten mobiliteit en 'car policy' ook anders worden ingevuld.

CONCREET

Naast nieuw te bestellen wagens biedt Leasense u diverse stockwagens, nieuwe en bijna-nieuwe wagens.Deze wagens kunnen worden ingezet in een lange termijn contract, operationele lease of financiele rent.

Voor een tijdelijke oplossing hebben we Flex, een soepel product voor een kortere huurperiode.

Vragen over Leasing?


Zit je met vragen of twijfels? Geen nood, we helpen je graag verder. Laat je gegevens achter en we contacteren je voor een vrijblijvend gesprek.