Blog

Leasense loodst u door de verkeerschaos

De berichten rond de komende verkeerschaos in Antwerpen zijn dagelijkse kost. Hoe werknemers tijdig op hun werkplek zullen geraken is een groot mysterie. De werkgevers maken zich al zorgen over de verloren uren en energie bij hun werknemers.

Leasense neemt materiële schades aan de voertuigen in eigen beheer

Vanaf 1 januari 2017 zal Leasense het risico van materiële schade in eigen beheer nemen en niet meer uitbesteden aan een verzekeringsmaatschappij

Het mobiliteitsbudget : onduidelijkheid troef.

Volgens ons zullen de maatregelen niet direct een grote ommezwaai teweeg brengen. De werknemer die voor het mobiliteitsbudget kiest, zal zich normaalgezien zelf een wagen moeten aanschaffen, aangezien de verplaatsingen niet wegvallen. Wij verwachten dat deze wagens langer gebruikt zullen worden en dus wellicht op termijn een minder ecologisch resultaat zullen opleveren.

Waarom geen recente tweedehands wagen leasen? = “Common sense” –> Leasense

U stelt bedrijfswagens ter beschikking aan uw personeel. Op zich is dat een mooi gebaar, maar dat hoeft u niet noodzakelijkerwijs handenvol geld te kosten.

Nog niet overtuigd van leasing? Dat kan veranderen na het lezen van dit artikel.

De meest gekende argumenten om niet te huren of te leasen zijn u allicht bekend : leasing is duur, aankoop is eenvoudiger, mijn boekhouder adviseert financiering bij de bank…

Weet u hoeveel uw wagenpark u kost – en teveel kost? Vraag hier uw gratis leasing assessment aan!

Vindt u autoleasing ook soms nodeloos complex, duur en weinig transparant? Dan heeft u wellicht de juiste leasingpartner nog niet gevonden.

Leasense nu ook sponsor in het basketbal! Zowaar de Belgian Lions!

Deze middag hebben Eddy Casteels en enkele speles van de Belgian Lions hun wagen in ontvangst mogen nemen aan onze vesteging te Aartselaar!